Wie Zijn wij?


Alles over

De indrukwekkende kasteelhoeve in breuksteen, die in 1616 werd opgetrokken door de meester-ijzersmelter Nicaise Poschet, is een geschiedenis bezwangerde plaats. Het is inmiddels prachtig gerestaureerd. 

Deze uitzonderlijke architecturale pareltje kan de  "jewelcase" van uw verlangens en  bieden om iedereen een "aanvulling van de ziel" te geven.

Dienst

Voor uw bruiloft, uw vakantie, seminars, zakelijke bijeenkomsten, residentiële of niet, bieden wij een complete infrastructuur, 14 accommodatie (totale capaciteit van 68 personen) en twee kamers met verschillende capaciteiten, zult u zeker genieten van de onmiskenbare charme.  Mogelijkheid om 9 elektrische fietsen te huren aan de receptie van het kasteel.

Fijn om te weten

Het hele jaar geopend. 

 

  Op 60 minuten van Charleroi, Namen, Bergen, Charleville-Mezieres, Maubeuge en Laon.

 

Een eigen parkeerplaats, airconditioning en presentatiemateriaal, WiFi zijn ook beschikbaar. 

Voor uw vakantie of voor een werkdag, kom leef het leven in een kasteel, zal je niet teleurgesteld worden!Wat we liefde!

Een edelmoedig regio, tal van activiteiten binnen handbereik, waaronder aangeduide wandelingen voor een totaal van117 km  voor iedereen toegankelijk.

 

De Ravel wiens toegang ligt dicht bij het kasteel bereikt u Chimay, Beaumont aan de ene kant, Momignies en Frankrijk, tot aan de kruising met de Greenway, aan de andere kant.

 

U kunt dan de grens over en ga ruiken en de lucht van zoete Frankrijk dat de entiteit Momignies omringt.